Program de lucru
10AM - 6PM
Ai nevoie de ajutor?
0748 906 438
Windows 11: când va fi lansat noul sistem de operare de la Microsoft
20
June

Gigantul Microsoft se pregătește de o nouă lansare în ceea ce privește cunoscutele sisteme de operare. Potrivit CEO-ului Microsoft, Windows 11 ar putea fi mai mult o realitate decât cred unii.

Foarte mulți utilizatori sunt curioși dacă Microsoft va lansa o următoare versiune a cunoscutului sistem de operare. După ce au anunțat că în curând va fi lansată actualizarea ”Sun Valley”, în curând, Microsoft va organiza un eveniment Windows la sfârșitul acestei luni. Imaginea în sine este grăitoare, cu umbra logo-ului Windows aproape formând un 11.

În acest moment nu există o dată de lansare confirmată pentru Windows 11. Windows Central a raportat că lansarea Windows 10 21H2 ar fi programată undeva în luna octombrie. Acest lucru ar putea lansa o actualizare majoră pentru Windows 10 pentru utilizatorii care nu doresc să facă upgrade la un potențial Windows 11.

Microsoft a anunțat un eveniment pe 24 iunie pentru a vorbi despre „următoarea generație de Windows” la 11 dimineața, ora de est, așa că vom ști cu siguranță foarte curând. Microsoft are reputația de nume neașteptate pentru produsele sale. Indiferent dacă este vorba de Xbox Series X sau Windows Live sau OneDrive, puteți fi sigur că de cele mai multe ori este un nume la care nu vă veți aștepta.

Următoarea generație a sistemului de operare ar putea fi Windows 11

În timpul discursului de deschidere la Build 2021, CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a vorbit despre utilizarea unei noi versiuni de Windows. „Am găzduit-o în ultimele luni și sunt incredibil de încântată de următoarea generație de Windows”, le-a spus Nadella participanților. Acest lucru ar putea însemna în continuare Windows 11.

În timp ce se spune că „Sun Valley” ar avea un aspect reîmprospătat, nu este deloc greu de imaginat să vedem că aceste caracteristici ar fi mutate în Windows 11. În absența caracteristicilor confirmate, există mai multe zvonuri care indică ceea ce ne putem aștepta să vedem. Iată ce știm până acum.

În cele mai recente canale de programe Insider, există deja nenumărate pictograme care au văzut o reproiectare, oferind cele mai multe dintre acestea cele mai dramatice schimbări ale aspectului de la Windows 7. S-a zvonit că UI este în prezent reproiectat, cu un nou font, Segoe UI Variable, deja activat în versiunile dev încă din versiunea 21376. Cu toate acestea, echipa de proiectare Microsoft caută și un nou font, cerând utilizatorilor să aleagă din cinci fonturi pentru a înlocui Calibri.

Pe lângă noul aspect, există și implementarea colțurilor rotunjite. Acest lucru va elimina marginile ascuțite din întreaga interfață a utilizatorului și va oferi un aspect mai moale în Windows 11. Microsoft a publicat deja imagini machete ale aplicației Setări, care oferă o perspectivă asupra modificărilor subtile, dar eficiente pe care le-ar putea face în Windows 11.

SURSA: Playtech

Loading

Leave Comments

*Required Field
*
*
*

Drești să repari calculatorul sau laptopul tău?

Venim noi la tine! Ne deplasăm la domiciliu